top of page
‘Ik wil weer ondernemer worden. De markt is nu uitdagend en ik zie kansen; het begint weer te kriebelen.’

Martin Verwoert (63) trad per 1 juli 2013 af als directievoorzitter van IPMMC en AM Real Estate Development. ‘Ik wil weer ondernemer worden. De markt is nu uitdagend en ik zie kansen; het begint weer te kriebelen.’ Martin Verwoert is meer dan dertig jaar - in de meest brede zin van het woord - werkzaam in de vastgoedbranche, waarvan ruim 27 jaar als zelfstandig ondernemer. Medio 2007 verkocht hij zijn onderneming IPMMC aan project- en gebiedsontwikkelaar AM, onderdeel van Koninklijke BAM Groep. ‘Ik ben nu ook op een leeftijd dat je denkt, nu of nooit.

 

Hij ziet als ondernemer juist nu kansen. ‘Winkels en woningen komen momenteel voorbij tegen aantrekkelijke prijzen. Nu kopen, liefst in grote steden, en wellicht herontwikkelen en vervolgens in portefeuille houden en/of verkopen, lijkt me een reële optie. Daarbij wil ik ook graag vastgoedpartijen die in moeilijkheden zijn geraakt adviseren en hen met een goede visie weer op weg helpen. Mijn ambitie is om vastgoedbreed bezig te zijn.’

 

Na zijn studie Weg- en waterbouwkunde en militaire dienst heeft Martin 4 jaar ervaring opgedaan in diverse functies als ontwikkelaar. 

 

In 1980 in hij als zelfstandig ondernemer gestart met IPM (Integraal Project Management).

 

In 1987 nam hij Ingenieursbureau Starke over, om vervolgens in 1989 een fusie aan te gaan met Ingenieursbureau Diekstra (Starke Diekstra).

 

In 1995 richtte hij samen met Bas Menheere IPMMC Vastgoed op. Medio 2007 werden de aandelen van IPMMC Vastgoed verkocht aan AM. Hij bleef directievoorzitter van IPMMC Vastgoed en vanaf 2010 ook van AM Real Estate Development. Vervolgens werd in 2011 BAM Vastgoed toegevoegd.

In 2013 trad Martin af als directievoorzitter. 


 

Martin Verwoert

'​ONDERNEMER IN HART EN NIEREN'

bottom of page